Tonnikala-majoneesi-maissi "pitsa"

 Poikani täytti 5v tänään ja sunnuntaina meillä on juhlaa. Juhlaa varten aloitin pikkuhiljaa valmistella. Onneksi tällä viikolla olen iltavuorossa, niin aamupäivällä kerkeen tehdä hommaa. Eilen tein pikkupitsaa. Tämän pitsan  maku on japanissa yleinen, eli tonnikala-majoneesi-maissi pitsa. En tiedä saako kutsua tätä "pitsaksi". Pohjana on käytetty pitsataikina, mutta päällinen on hieman tavallisesta poikkeava. 😅


En osannut ottaa niin houkutteleva kuva, 
mutta maku pitäisi olla hyvä.😂


Pikkupitsan taikinan päälle laitettu majoneesilla ja soijakastikkeella maustettu tonnikalaa, maissi, ja pitsajuusto. Minä käytän yleensä japanilaista majoneesia, koska se on minun mielestä paras maku, mutta tällä kertaa käytin itse tehtyä majoneesia. 



Tämän makuinen pitsa ei ole ehkä Suomessa, mutta suosittelen kokeilla, jos olet tonnikalan kaveri. ☺️ Tällä kertaa tonnikalan joukkoon lisäsin myös sipulia. Siitä saa pikkasen vihanneksia. 


Kiitos kun luit loppuun asti ❤️ 

Jos tykkäsit tästä blogista, jaa muille ja jätä kommentti 🥰 


Jos sinulla on jotain aihetta, mistä haluat lukea, 

(vaikka Japanista)

Jätä vaan kommentti 🥰 🙏 

Minä kirjoitan mielellään siitä aiheesta 🤗


Arigato matane!

Kommentit

  1. No nyt oli erikoinen!

    VastaaPoista
  2. Mietin hetken aikaa, että käytänkö "pitsa" sanaa tekstissä, mutta kun Japanissa on olemassa tälläistä pitsaa, niin käytin. 😄😅 On varmaan suomalaisille erikoista! 😁

    VastaaPoista
  3. Odotan, että pääsen maistamaan🤗

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit