Paketti Japanista (osa 3) - mitä löytyy paketista?

 Tänään on eilisen postauksen jatko. 


Eilen kirjoitin Japanista saapuvista elintarvikkeista. Tänään kirjoitan muista tavaroista, mitä sain vanhemmilta. 


1. Manga kirjat 


Itseasiassa nämä olivat minun toivelistan ensimmäisessä. 😅 Viime kerralla Japanissa käydessä ostimme ONE PIECE:n koko manga sarjan. Silloin oli julkaistu 106 manga sarjaa, mutta tällä hetkellä (8.6.2024.) uusin on 108. Pyysin vanhemmilta hankkimaan ne. En malta odottaa pääsyä lukemaan uusia kirjoja, mutta se tie näyttää pitkälle, kun arki on niin kiire.


Toinen manga on Saint☆Young men. Tämä manga sarjan on minun suosikkini. Tässä sarjassa kuvailee Jeesuksesta ja Buddhasta, jotka yhdessä asuvat Tokiossa sijaitsevassa kaupungissa Tachikawassa pienessä luhtitalossa. He ovat vuosilomalla vuosisadan lopun jälkeen ja he törmäävät Taivaan ja tämän maailman välin kulttuurieroihin. Voi olla, että jotkut pahoittavat mielensä tästä sarjasta, koska tässä käsittelee teemana uskontoa ja tämä on komedia. Minusta tämä on hauskaa ja kirjoittaja tuntuu kunnioittavan uskontoja myöskin, sen takia tykkään tästä sarjasta.


2. Lasten kirjat


Nämä ovat aina hyvä saada, koska on vaikeaa saada japaninkielisiä kirjoja. 😄 Minun pojat pääsevät oppimaan japaninkieltä näillä kirjoilla.


3. Lasten vaatteet 


Nämä myös aina ihana saada lahjana. Tällä kertaa vanhemmat lähettivät lapsenlapsille samat paidat molemmille. 🥰 


4. Lasten päivän koristeet




Tässä tekstissä kirjoitin, että 5.5. on Japanissa juhlitaan lastenpäivää. Silloin yleensä koristellaan karpin muotoisia lippuja, mutta meillä ei ole ollut. Minun vanhemmat lähettivät sellaisen ja ensi vuonna voin koristella jossain näitä nättiä karppeja. 😍🎏



En minä vielä ruvennut kokoamaan tätä karppilippua. Odotetaan ensi kevättä ja silloin kirjoitan tästä karpista. (Jos blogi on olemassa vielä silloinkin. 😁😅)


Nämä olivat osa niistä minun vanhempien lähettämästä lahjoista. Oliko mielenkiintoista? 🤔😄 


Kiitos kun luit loppuun asti ❤️ 

Jos tykkäsit tästä blogista, jaa muille ja jätä kommentti 🥰 


Jos sinulla on jotain aihetta, mistä haluat lukea, 

(vaikka Japanista)

Jätä vaan kommentti 🥰 🙏 

Minä kirjoitan mielellään siitä aiheesta 🤗


Arigato matane! 

Kommentit

  1. Paljon mielenkiintoista on Japanin paketista löytynyt🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, arvasin että suomalaisille nämä tavarat eivät ole tuttuja 🤭 Osa niistä on hankala hankkia Suomessa, varsinkin kun en asu Helsingin seudulla. 😅

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit