Haori-takki

Tänään kävin juhlassa ja puin päälleni Haori-takkia, minkä ostin Japanista.

Haori-takki on japanilainen perinteinen puku, jonka puetaan kimonon päälle. Käytin "takki" sanaa, mutta käyttötapa on niin kuin villapaita, nii ei tarvitse riisua sisätiloissa.


 

En ole hyvä muodissa, mutta yritin yhdistää Japanin kulttuuri ja nykyisen arjen asu. 😅Tämä Haori -takki oli todella halpa, koska hankin kimono-kirpputorilta. Hinta oli eurona noin 2-3€. Ostin toisen mustan haorin myöskin. Yhteensä oli melkein eurona 6€ ja minun mielestäni ei ollut huono ostos. 


Viime syksyllä Japanissa käydessä toivoin tehdä jotain kimonon ostoksen. Yleensä kimonot ovat arvokkaita, niin kuvittelin etten voisi hankkia näitä helposti. Minun kaveri, joka tietää kimonosta paljon, sanoi, että löytyy myös halpoja ja hyviä kimonoja, mutta en voinut uskoa. 

Sitten kun käytiin Japanissa turisti alueella, joka sijaitsee lähellä minun kotikaupunkia, ihan satunnaisesti törmättiin kimono-kirpputoriin. Epäilin silmäni, kun näin hintaa. Minun oli pakko tehdä ostoksen. En koskaan aiemmin nähnyt niin halpoja kimonoja. (En koskaan aiemmin etsinyt.)


Vielä minun pitää miettiä miten voin yhdistää muihin vaatteisiin. Haluaisin käyttää arjessa haoria enemmän, mutta myös en uskalla paljon käyttää, koska ne ovat vaikea pestä. Pienten lasten kanssa on hankala olla "siistinä". 😂



Kiitos kun luit loppuun asti ❤️ 

Jos tykkäsit tästä blogista, jaa muille ja jätä kommentti 🥰 


Arigato matane!

Kommentit

  1. Kivannäköinen kimono!

    VastaaPoista
  2. Ihana kimono! Tuollaiset ovat näppäriä kerrospukeutumisessa, pitkähihainen mahtuu hyvin väljän yläosan alle. 😊🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ joo pitää kokeilla erilaisia yhdistelmiä muiden vaatteiden kanssa 😍

      Poista
  3. Asusi oli todella tyylikäs kun kävitte meillä juhlissa ♥️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit