ONE PIECE!!

Vihdoinkin viikonloppu alkoi! 


Pienten lasten äitinä on vähän hankalaa ottaa omia aikoja, mutta kun on vapaa-aikaa, luen mangaa, joita ostettiin Japanissa käydessä viime syksyllä. Manga kulttuuri on Japanista kotoisin ja minäkin luin paljon erilaisia mangaa varsinkin lapsuuden aikana. Minun suosikit mangat olivat Dr. Slump (Akira Toriyama), Black Jack (Osamu Tezuka) ja Fullmetal Alchemist (Hiromu Arakawa).

Vaikka oli kotona paljon mangasarjoja, hyllystä myös puuttui montaa maailmassa tunnettua mangasarjaa. Esimerkiksi ONE PIECE on yksi niistä. Mutta mieheni osti tähän asti ilmestyneet kaikki kirjoja Japanista viime syksyllä. 



Meidän kirjahyllyn ONE PIECE kirjat


Itse asiassa alussa minua ei kiinnostanut paljon. Tietysti ONE PIECE on ollut lapsuudesta lähtien tuttu mangasarja, mutta kun se tarina on jatkunut pitkään, ajattelin että se olisi liian myöhäistä aloittaa lukea. 


Mutta sitten kun aloitin lukemaan... Ymmärsin miksi tämä on koko maailmassa suosikki mangasarja. 😳 On todella hauskaa, ja jännittävä seikkailu. Olen jo aikuinen, silti en malta lukea seuraavaa jaksoa. Kiireisessä arjessa ei ole aikaa, yleensä pääsen lukemaan vasta sängyssä päivän lopussa, niin kerkeän lukea vain 2-3 sivua ennen kuin nukahdan. 😅


Toivottavasti tämän viikonlopun aikana löytyy enemmän aikoja lukea 🤗

Onko sinulla jotain suosikkeja manga-sarjoja? 😍

Kiitos kun luit loppuun asti ❤️
Jos tykkäsit minun blogistani, suosittele muillekin ja jätä vaan kommenttia!

Arigato matane!

Kommentit

Suositut tekstit